Lirik Vita Alvia - Sayang

sayang, ada sesuatu yang ingin ku sampaikan mungkin malam ini ku tak bisa datang temani dirimu sayang sayang, kabar itu tak perlu engkau sampaikan namun bisakah engkau beri alasan agar ku merasa tena…
Posting Komentar

Lirik Ilux - Lintang Sewengi

yen ono salah neng uripku kulo nyuwun pangapuramu aku sih pengen lanjut senajan wis kebacut tak akoni aku sing luput udan udanno sing gedi klintirno eluhku iki gowono mili, ojo mbok go bali salahku s…
Posting Komentar

Lirik Lusiana Malala - Lemah Teles

jujur ati iki loro durung iso nompo kenyataan tanduran sing wes tak sirami nanging dadi awu ireng diobong karo kahanan mbiyen janji bareng bareng ngerasakke susah lan seneng saiki kowe medotke angen …
Posting Komentar

Lirik Jihan Audy - Siap Loro Ati

nganti tak belani uripku rekoso nanging kowe isih ra rumongso jane aku ngerti kowe nduwe tunangan ku tetap berjuang mergo ku terlalu sayang aku siap loro ati aku siap loro ati tresno wes kadung tresn…
Posting Komentar

Lirik Nanda Feraro - Lalekno Baen

sing nyongko pungkasane rusak atinisun wes peng piro baen riko ngejur batin iki wes cukup riko gawe ajur urip isun sak wise riko ngadoh ati nong wong liyo remek rasane rogo iki lalekno baen isun teko…
Posting Komentar

Lirik Difarina Indra - Isabella

Isabella adalah kisah cinta dua dunia Mengapa kita berjumpa namun akhirnya terpisah Siang jadi hilang ditelan kegelapan malam Alam yang terpisah melenyapkan sebuah kisah Terbayang lambaiannya salju t…
Posting Komentar

Lirik Via Vallen - Salah

sepanjang perjalanan cinta kau bilang aku yang paling tangguh tapi mengapa kau tinggalkan aku dengan alasan yang tak jelas apa aku pernah mengeluh apa aku pernah berlari saat kau ada masalah apa aku …
Posting Komentar
Terbaru Lebih lama