Lirik Vita Alvia - Wes Tatas

Posting Komentar

aku eling eling biyen tau ngomong opo

arep ngancani aku tekan pungkase umurku

nanging saikine kowe ninggal janjine

ibarat banyu mili wes tekan segoro


cubo dadi aku, kuat po atimu

mesti kowe sambat ora kuat

aku uwes ora pengen loro

atiku wes tenang, wes tak anggep ilang


layangan sing tatas

tondo tresnoku wes pungkas

mabur duwur alang alang

yen tibo dadi kenangan


kowe sing tak eman eman

ninggalke roso kelaran

opo iki wes takdire

aku ikhlas, aku pasrah

wes tak ngalah


cubo dadi aku, kuat po atimu

mesti kowe sambat ora kuat

aku uwes ora pengen loro

atiku wes tenang, wes tak anggep ilang


layangan sing tatas tondo tresnoku wes pungkas

mabur duwur alang alang, yen tibo dadi kenangan

kowe sing tak eman eman ninggalke roso kelaran

opo iki wes takdire, aku ikhlas, aku pasrah, wes tak ngalah


layangan sing tatas tondo tresnoku wes pungkas

mabur duwur alang alang, yen tibo dadi kenangan

kowe sing tak eman eman ninggalke roso kelaran

opo iki wes takdire, aku ikhlas, aku pasrah, wes tak ngalah

Related Posts

Posting Komentar