Lirik Sasya Arkhisna - Tekan Semene

Posting Komentar

kowe sing tau ngelarani

ninggal tatu ning njero ati

wes semene gedhene perjuanganku

koe ra ngerteni


tibo tangi tak lakoni

nggo ngupayakne kebahagiaanmu

opo wae sing tak duwe tak wenehke


aku sing berjuang, aku sing kelaran

aku sing tenanan, tego mbok nggo dolanan


tekan semene ceritoku ro kowe

kudu tak ikhlaske, pancen iki takdire

wes cukup wae, rasah diteruske

ati wes ra kuat, bingung arep sambat

pancen kudu lungo, aku wes kesel mbok sio sio


tibo tangi tak lakoni

nggo ngupayakne kebahagiaanmu

opo wae sing tak duwe tak wenehke


aku sing berjuang, aku sing kelaran

aku sing tenanan, tego mbok nggo dolanan


tekan semene ceritoku ro kowe

kudu tak ikhlaske, pancen iki takdire

wes cukup wae, rasah diteruske

ati wes ra kuat, bingung arep sambat

pancen kudu lungo, aku wes kesel mbok sio sio


tekan semene ceritoku ro kowe

kudu tak ikhlaske, pancen iki takdire

wes cukup wae, rasah diteruske

ati wes ra kuat, bingung arep sambat

pancen kudu lungo, aku wes kesel mbok sio sio, mbok sio sio

Related Posts

Posting Komentar