Lirik Sasya Arkhisna - Ikhlas Ngenteni

Posting Komentar

Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni

pertama weruh kowe

esemmu ngelalekke sak kabehane

tansah bungah rasane

iso njagong karo kowe

jebule sandingane konco dewe


aku wes berjuang mati-matian

nanging ora pernah mbok sawang

aku wes ngarepke kowe tenanan

malah mbok gawe dolanan


pertama weruh kowe

esemmu ngelalekke sak kabehane

tansah bungah rasane

iso njagong karo kowe

jebule sandingane konco dewe


aku wes berjuang mati-matian

nanging ora pernah mbok sawang

aku wes ngarepke kowe tenanan

malah mbok gawe dolanan


aku wes berjuang mati-matian

nanging ora pernah mbok sawang

aku wes ngarepke kowe tenanan

malah mbok gawe dolanan


nganti keringet lan eluhku netes dadi siji

kowe ra ngerti opo kabeh sing wes tak lakoni

senadyan kowe milih lungo karo liyane

aku ikhlas ngenteni kowe, aku ikhlas ngenteni kowe

Related Posts

Posting Komentar