Lirik Sasya Arkhisna - Full Senyum Sayang

Posting Komentar

mbok yo sing full senyum sayang

ben aku soyo tambah sayang

rasah pusing pusing

gek ndang dandan, ayo kita healing


bukane aku ora peduli

tapi pancen kodemu angel dipahami

ngomongo wae kabeh opo anane

ben podo penake


tak upayake kabeh penjalukmu

tapi tulung ngerteni kahananku

aku dudu turunan balungan gede

sing turah warisane


saben dino raimu peteng dedet

marai sirah mumet, ati tambah ruwet

kabeh ra kedaden

yen diladeni iso geger geden


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku ndak mampu


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku soyo tambah sayang

rasah pusing pusing

gek ndang dandan, ayo kita healing


saben dino raimu peteng dedet

marai sirah mumet, ati tambah ruwet

kabeh ra kedaden

yen diladeni iso geger geden


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku ndak mampu


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku soyo tambah sayang

rasah pusing pusing

gek ndang dandan, ayo kita healing


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku ndak mampu


mbok yo sing full senyum sayang

ben aku soyo tambah sayang

rasah pusing pusing

gek ndang dandan, ayo kita healing

Related Posts

Posting Komentar