Lirik Nanda Feraro - Lalekno Baen

Posting Komentar

sing nyongko pungkasane rusak atinisun

wes peng piro baen riko ngejur batin iki

wes cukup riko gawe ajur urip isun

sak wise riko ngadoh ati nong wong liyo


remek rasane rogo iki


lalekno baen isun teko urip riko

kerono riko wes ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene peluken larene

myakne isun hang nyawang masio iluh banyu moto mili getih


sing nyongko pungkasane rusak atinisun

wes peng piro baen riko ngejur batin iki

wes cukup riko gawe ajur urip isun

sak wise riko ngadoh ati nong wong liyo


remek rasane rogo iki


lalekno baen isun teko urip riko

kerono riko wes ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene peluken larene

myakne isun hang nyawang masio iluh banyu moto mili getih


lalekno baen isun teko urip riko

kerono riko wes ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene peluken larene

myakne isun hang nyawang masio iluh banyu moto mili getih

Related Posts

Posting Komentar