Lirik Lusiana Malala - Lemah Teles

Posting Komentar

jujur ati iki loro

durung iso nompo kenyataan

tanduran sing wes tak sirami

nanging dadi awu ireng

diobong karo kahanan


mbiyen janji bareng bareng

ngerasakke susah lan seneng

saiki kowe medotke angen angen

tak kuatke ati yen kudu kelangan


kowe mbelok ngiwo nengen

tanpo nguwaske mburi

tak tabrak kowe loro

iki salahe sopo


yen kowe wes ra tresno

ngomongo ojo terus lungo

awas nemoni apes

lemah teles Gusti sing bakal bales


jujur ati iki loro

durung iso nompo kenyataan

tanduran sing wes tak sirami

nanging dadi awu ireng

diobong karo kahanan


mbiyen janji bareng bareng

ngerasakke susah lan seneng

saiki kowe medotke angen angen

tak kuatke ati yen kudu kelangan


kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi

tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo

yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo

awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales


kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi

tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo

yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo

awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales

Related Posts

Posting Komentar