Lirik Jihan Audy - Siap Loro Ati

Posting Komentar

nganti tak belani uripku rekoso

nanging kowe isih ra rumongso

jane aku ngerti kowe nduwe tunangan

ku tetap berjuang mergo ku terlalu sayang


aku siap loro ati

aku siap loro ati


tresno wes kadung tresno, tibane cidro

wes kadung njegur, tibane ajur

tresno wes kadung tresno, malah ngeliyo

ati wes gelo nambahi loro


nganti tak belani uripku rekoso

nanging kowe isih ra rumongso

jane aku ngerti kowe nduwe tunangan

ku tetap berjuang mergo ku terlalu sayang


aku siap loro ati

aku siap loro ati


tresno wes kadung tresno, tibane cidro

wes kadung njegur, tibane ajur

tresno wes kadung tresno, malah ngeliyo

ati wes gelo nambahi loro


tresno wes kadung tresno, tibane cidro

wes kadung njegur, tibane ajur

tresno wes kadung tresno, malah ngeliyo

ati wes gelo nambahi loro, ati wes gelo nambahi loro

Related Posts

Posting Komentar