Lirik Jihan Audy - Jeru

Posting Komentar

banyu motoku mili nelesi pipi

ra nyongko kowe tego nglarani ati

loro sing rak roso durung ono tombo

tatu ning atiku jeru


sumripit angin ndalu nggowo angenku

lumintas bayanganmu njero motoku

jeru ning atiku mung ono sliramu

nanging isih kroso tatu


mungkin iki wes dalane

kowe karo aku kudu pisahan, kudu pisahan

mungkin iki wes garise

kowe karo aku mung seduluran, mung seduluran


sumripit angin ndalu nggowo angenku

lumintas bayanganmu njero motoku

jeru ning atiku mung ono sliramu

nanging isih kroso tatu


mungkin iki wes dalane

kowe karo aku kudu pisahan, kudu pisahan

mungkin iki wes garise

kowe karo aku mung seduluran, mung seduluran


mungkin iki wes dalane

kowe karo aku kudu pisahan, kudu pisahan

mungkin iki wes garise

kowe karo aku mung seduluran, mung seduluran

kowe karo aku mung seduluran, mung seduluran

Related Posts

Posting Komentar