Lirik James AP - Emong Adug Adug

Posting Komentar

kadung wis dibuang, ojo dipuputi

genengno leleran nong latar

dung wis sing arepi, ojo dilelesi

tuwas ngotori ning ati


apuwo sing bengen kolo isun tempuh

ngeprih sitik welase ati

kari sing riko reken yo sing riko gapih

isin sun nono regane


emong isun adug adug welas riko

sing kegirangen isun riko angen

emong isun adug adug demen riko maning

wis kawus atin isun


kadung wis dibuang, ojo dipuputi

genengno leleran nong latar

dung wis sing arepi, ojo dilelesi

tuwas ngotori ning ati


apuwo sing bengen kolo isun tempuh

ngeprih sitik welase ati

kari sing riko reken yo sing riko gapih

isin sun nono regane


emong isun adug adug welas riko

sing kegirangen isun riko angen

emong isun adug adug demen riko maning

wis kawus atin isun


emong isun adug adug welas riko

sing kegirangen isun riko angen

emong isun adug adug demen riko maning

wis kawus atin isun, wis kawus atin isun

Related Posts

Posting Komentar