Lirik Ilux - Lintang Sewengi

Posting Komentar

yen ono salah neng uripku

kulo nyuwun pangapuramu

aku sih pengen lanjut

senajan wis kebacut

tak akoni aku sing luput


udan udanno sing gedi

klintirno eluhku iki

gowono mili, ojo mbok go bali

salahku sing wingi uwis tak getuni


bubar ora tak baleni

remok redam ati iki

koyo ngene wong kelangan

rasane ora karuan

mergo salah dalan


lintang sewengi, cukup sewengi iki

rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

tresno mung sak kedep moto

kowe teko amung dadi godo


gebyar netramu, mung pandelengan semu

ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae


bubar ora tak baleni, remok redam ati iki

koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan

mergo salah dalan


lintang sewengi, cukup sewengi iki

rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

tresno mung sak kedep moto

kowe teko amung dadi godo


gebyar netramu, mung pandelengan semu

ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Related Posts

Posting Komentar