Lirik Happy Asmara X Ndarboy Genk - Takkan Berpisah

Posting Komentar

Lirik Lagu Takkan Berpisah

matur nuwun sampun nggawe nyaman

aku percoyo sliramu tenanan

janjiku bakal selalu setia

mugo Gusti nyandingno ning pelaminan


ngapurane yen aku akeh salah

sabarmu neng aku ora kenal lelah

ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah


bengi iki aku kelingan

pertama kali dewe kenalan

niatku arep tak gawe pelarian

soyo suwe aku ngeroso nyaman


ora gampang ngadepi aku

ra gampang ngerteni sikapku

sabarmu tak akoni hebat

sliramu jan ra tau sambat

mugo wae tresnone dewe kuat


matur nuwun sampun nggawe nyaman

aku percoyo sliramu tenanan

janjiku bakal selalu setia

mugo Gusti nyandingno ning pelaminan


ngapurane yen aku akeh salah

sabarmu neng aku ora kenal lelah

ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah


takkan berpisah

semua pasti akan indah


matur nuwun sampun nggawe nyaman

aku percoyo tresnamu tenanan

janjiku bakal selalu setia

mugo Gusti nyandingno ning pelaminan


ngapurane yen aku akeh salah

sabarmu neng aku ora kenal lelah

ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah hooo


ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah

Related Posts

Posting Komentar