Lirik Happy Asmara - Ketampel

Posting Komentar

Lirik Lagu Ketampel

sun peluk riko ring ati

pungkasane sing milu nduwe

wis kadung isun kesilep nong welase

sing kuoso mentas nyang loro


kepilis rasane ati

dong donge riko sing isun nduweni

kepingin bareng selawase

wurung nyanding pujane ati


buru nak muluk ketampe

cicir leleran, sing uman welase

nelongso mung biso nelongso

tugel angen nduweni riko


sun peluk riko ring ati

pungkasane sing milu nduwe

wis kadung isun kesilep nong welase

sing kuoso mentas nyang loro


kepilis rasane ati, dong donge riko sing isun nduweni

kepingin bareng selawase, wurung nyanding pujane ati

buru nak muluk ketampel cicir leleran, sing uman welase

nelongso mung biso nelongso, tugel angen nduweni riko


kepilis rasane ati, dong donge riko sing isun nduweni

kepingin bareng selawase, wurung nyanding pujane ati

buru nak muluk ketampel cicir leleran, sing uman welase

nelongso mung biso nelongso, tugel angen nduweni riko

Related Posts

Posting Komentar