Lirik Yeni Inka - Mendung Tanpo Udan

Posting Komentar

Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan

mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan


awak dewe tau duwe bayangan

besok yen wes wayah omah-omahan

kowe moco koran sarungan

aku belonjo dasteran


nanging saiki wes dadi kenangan

aku karo koe wes pisahan

aku kiri koe kanan, wes bedo dalan


mlaku bebarengan, ben dino sayang-sayangan

sedih lan kebahagiaan dilewati tahun-tahunan

padu meneng-menengan, bar kui kangen-kangenan

kadang bedo pilihan, nganti pedot balikan


mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan


awak dewe tau duwe bayangan

besok yen wes wayah omah-omahan

kowe moco koran sarungan

aku belonjo dasteran


nanging saiki wes dadi kenangan

aku karo koe wes pisahan

aku kiri koe kanan, wes bedo dalan


mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan


awak dewe tau duwe bayangan

besok yen wes wayah omah-omahan

kowe moco koran sarungan

aku belonjo dasteran


nanging saiki wes dadi kenangan

aku karo koe wes pisahan

aku kiri koe kanan, wes bedo dalan


awak dewe tau duwe bayangan

besok yen wes wayah omah-omahan

kowe moco koran sarungan

aku belonjo dasteran


nanging saiki wes dadi kenangan

aku karo koe wes pisahan

aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

Related Posts

Posting Komentar