Lirik Suci Tacik - Tak Lali Lali Salahmu

Posting Komentar

Lirik Lagu Tak Lali Lali Salahmu

tak buktekne yen aku bakal iso

ngadek jejek tanpo kowe sing gawe loro

opo kowe ra percoyo yen karma iseh ono

yen dolanan ati sing ati ati, mengko tibo mburi


sepurone yen enek salahku

aku ikhlas kowe lungo ninggal tatu

mbendino remuk atiku saben weruh lakumu

wes cukup tekan semene hubungane dewe


ojo getun yen mbesok aku wes bahagio

tatu jeru ning atiku seh mbekas neng dodo

tak eleng eleng apikmu, tak lali lali salahmu

wes tak ngapuroni nanging ra bakal lali


sepurone yen enek salahku

aku ikhlas kowe lungo ninggal tatu

mbendino remuk atiku saben weruh lakumu

wes cukup tekan semene hubungane dewe


ojo getun yen mbesok aku wes bahagio

tatu jeru ning atiku seh mbekas neng dodo

tak eleng eleng apikmu, tak lali lali salahmu

wes tak ngapuroni nanging ra bakal lali


ojo getun yen mbesok aku wes bahagio

tatu jeru ning atiku seh mbekas neng dodo

tak eleng eleng apikmu, tak lali lali salahmu

wes tak ngapuroni nanging ra bakal lali

wes tak ngapuroni nanging ra bakal lali

Related Posts

Posting Komentar