Lirik Suci Tacik - Nebus Salah

Posting Komentar

Lirik Lagu Nebus Salah

arum gondone wes ilang suwe

neng endi saiki lehku goleki

arep tak tebus salahku

njaluk sepuramu, gedene dusoku


getun ancen tibane neng mburi

nyesele ning ati ora mari mari

tak akoni aku salah

wes gawe atimu susah, adoh teko bungah


opo kudu sujud neng ngarep motomu

opo kudu sujud nyembah ning sikilmu

opo kudu urun nyowoku

yen pancen iso nebus dusoku neng awakmu


getun ancen tibane neng mburi

nyesele ning ati ora mari mari

tak akoni aku salah

wes gawe atimu susah, adoh teko bungah


opo kudu sujud neng ngarep motomu

opo kudu sujud nyembah ning sikilmu

aku ikhlas lilo ati

yen pancen kudu kuwi sing tak lakoni


opo kudu sujud neng ngarep motomu

opo kudu sujud nyembah ning sikilmu

opo kudu urun nyowoku

yen pancen iso nebus dusoku neng awakmu, neng awakmu

Related Posts

Posting Komentar