Lirik Arya Galih - Nglilakne Kowe

Posting Komentar

Lirik Lagu Nglilakne Kowe

pancen mlarat bondo

pancen aku wong ra ndue

nanging opo salah

yen aku nresnani koe


yen pancen ra tresno

ngopo ra kondo biyen biyene

opo seneng yen gawe loro atiku

mung gawe tatu


ucapmu dek wingi

tak eling teko seprene

susah seneng jarene

ora arep ninggalke


nanging nyatane

koe wis gandeng karo liyane

tego atimu ninggalake aku


lungo’o aku wis lilo

timbang koe ning kene mung gawe loro

wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

aku pancen ra pantes kanggo awakmu


ucapmu dek wingi tak eling teko seprene

susah seneng jarene ora arep ninggalke

nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane

tego atimu ninggalake aku


lungo’o aku wis lilo

timbang koe ning kene mung gawe loro

wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

aku pancen ra pantes kanggo awakmu


lungo’o aku wis lilo

timbang koe ning kene mung gawe loro

wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Related Posts

Posting Komentar