Lirik Yeni Inka - Sakit Rindu

Posting Komentar

 Lirik Lagu Sakit Rindu

luwih becik loro untu

daripada sirahe ngelu

sakit cinta, sakit rindu


yen wengi ra biso turu

yen awan ra doyan mangan

amergo tansah kelingan


getun kowe, getun kandamu

cah ayu tak tunggu tunggu

ora liyo mung sliramu


rino wengi dadi impenku

wani sumpah opo njalukmu

cah ayu jo ngguya ngguyu


lali anak, lali bojo

lali wayah, lali weton

rosone wong lali gandrung

pilih mbacut opo pilih wurung

yen wurung tak trimo trimo gantung


malaria opo mala rindu

sendiri rasane sewindu

neng awak marakke kuru


numpak dokar mlaku neng ngulon

wong sabar mesti kelakon

wong sabar mesti kelakon


wadul bapak, wadul biyung

anakmu koyo wong gemblung

kapan dikau paring pitulung


iwak cucut mlebu ning karung

kebacut alias kadung

ngeteke sawah, ngeteke kalung


luwih becik loro untu, daripada sirahe ngelu

sakit cinta, sakit rindu

yen wengi ra biso turu, yen awan ra doyan mangan

amergo tansah kelingan


getun kowe, getun kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu

ora liyo mung sliramu

rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu

cah ayu jo ngguya ngguyu


lali anak, lali bojo, lali wayah, lali weton

rosone wong lali gandrung

pilih mbacut opo pilih wurung

yen wurung tak trimo trimo gantung


malaria opo mala rindu, sendiri rasane sewindu

neng awak marakke kuru

numpak dokar mlaku neng ngulon

wong sabar mesti kelakon, wong sabar mesti kelakon


wadul bapak, wadul biyung, anakmu koyo wong gemblung

kapan dikau paring pitulung

iwak cucut mlebu ning karung, kebacut alias kadung

ngeteke sawah, ngeteke kalung

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar