Lirik Yeni Inka - Apa Kabar Mantan

Posting Komentar

 apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan


atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali


hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku

kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu

mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane

waton minggat ninggal lungo aku sing ono ning kene


tangise ati iki mergo kowe sing njalari

bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi

cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi

terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi


apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan


atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali


raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi

kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani

saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali

yo sori sepurane ati iki wes ra sudi


saiki lungamu ora bakal tak gondheli

opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi

sementara tak ngene wae, aku dewe wani

matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani


mas kangmas sing sepurane tenan

mbiyen tau gawe atimu kelaran

tak kiro dek’e iki luwih sayang

jebul akhire tresnoku nggo dolanan


po ra kroso sampeyan tak kangeni

pengen dadi siji kabeh dibaleni

tulung ngertio isi ati iki

sumpah matiku ra bakal tak larani


apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan


atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali


apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan


atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi
Terbaru Lebih lama

Related Posts

Posting Komentar