Lirik Tupang - Jutaan Sayang

Posting Komentar

 roso ati ra biso ngapusi

amung kowe sing paling tak tresnani

bedahen dadaku yo amung ono kowe

bakal tak simpen ning ati selawase


ra kurang kurang anggonku berjuang

wes jutaan anggonku ngomong sayang

gede tresnaku yo mung kanggo awakmu

nganti nyowo pisah karo rogoku


sumpah mati aku tresno kowe

maju lurus ra menggok dalan liyane

mugo Gusti maringi restune

kowe karo aku bahagia selawase


ra kurang kurang anggonku berjuang

wes jutaan anggonku ngomong sayang

gede tresnaku yo mung kanggo awakmu

nganti nyowo pisah karo rogoku


sumpah mati aku tresno kowe

maju lurus ra menggok dalan liyane

mugo Gusti maringi restune

kowe karo aku bahagia selawase


sumpah mati aku tresno kowe

maju lurus ra menggok dalan liyane

mugo Gusti maringi restune

kowe karo aku bahagia selawase

kowe karo aku bahagia selawase

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar