Lirik Syahiba Saufa & James AP - Penawar

Posting Komentar

 iki hang kawitan isun ngerasakno

duweni welas hang gedigi

sun pathek ring ati, sing bakal sun culno

duh riko gandolane ati


riko hang dadi penawar

atin isun hang kelaran

nong riko isun gantungno

angenan urip


diimpekno teko nong ngarep moto

hang dianteni manggon nong ati

nak sun jogo roso sing bakal sudo

gumun nong mekare kembang riko gowo bungahe ati


iki hang kawitan isun ngerasakno

duweni welas hang gedigi

sun pathek ring ati, sing bakal sun culno

duh riko gandolane ati


riko hang dadi penawar

atin isun hang kelaran

nong riko isun gantungno

angenan urip


diimpekno teko nong ngarep moto

hang dianteni manggon nong ati

nak sun jogo roso sing bakal sudo

gumun nong mekare kembang riko gowo bungahe ati


diimpekno teko nong ngarep moto

hang dianteni manggon nong ati

nak sun jogo roso sing bakal sudo

gumun nong mekare kembang riko gowo bungahe ati

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar