Lirik Safira Inema - Ikhlas

Posting Komentar

 ra kroso aku

bali ning sandingmu

bareng tresno liyane

sing bakal mbok perjuangke


lan aku ra ngiro

yen bakal ngene akhire

kudu berpisah ro koe

aku lilo koe lungo


senadyan atiku dudu nggo koe

tresnamu dudu nggo aku

pamit lungo wae


tak jogo tresnamu dinggo atiku

aku merjuangke tresno tulus suci

lan bakal tak buktekke marang liyane

aku pantes nyanding kowe


ra kroso aku bali ning sandingmu

bareng tresno liyane sing bakal mbok perjuangke

lan aku ra ngiro yen bakal ngene akhire

kudu berpisah ro koe, aku lilo koe lungo


senadyan atiku dudu nggo koe

tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae


tak jogo tresnamu dinggo atiku

aku merjuangke tresno tulus suci

lan bakal tak buktekke marang liyane

aku pantes nyanding kowe


tak jogo tresnamu dinggo atiku

aku merjuangke tresno tulus suci

lan bakal tak buktekke marang liyane

aku pantes nyanding kowe


sampai tiba waktu kita bertemu lagi

dalam sebuah rasa yang tak berarti

entah sampai kapan aku tetap menanti

rasa cinta yang kau khianati

rasa cinta yang kau khianati

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar