Lirik Rana Meysa - Janur Kuning

Posting Komentar

 Lirik Lagu Janur Kuning

mulo manis masa lalune awak dewek

tapi sayange pedot sakdurunge tuwek

umpomo biso dibaleni maning

nak sun rumat sampek merujuk janur kuning


kadung sun iling riwayat bengen

akeh cerito lan akeh kenangan

hang mageh jangget nong pikiran

tapi saiki mung kari angenan


saiki isun mung biso ngangen

ngangen lare hang sing keneng diangen


mulo manis masa lalune awak dewek

tapi sayange pedot sakdurunge tuwek

umpomo biso dibaleni maning

nak sun rumat sampek merujuk janur kuning


kadung sun iling riwayat bengen

akeh cerito lan akeh kenangan

hang mageh jangget nong pikiran

tapi saiki mung kari angenan


saiki isun mung biso ngangen

ngangen lare hang sing keneng diangen


mulo manis masa lalune awak dewek

tapi sayange pedot sakdurunge tuwek

umpomo biso dibaleni maning

nak sun rumat sampek merujuk janur kuning


mulo manis masa lalune awak dewek

tapi sayange pedot sakdurunge tuwek

umpomo biso dibaleni maning

nak sun rumat sampek merujuk janur kuning

sampek merujuk janur kuning

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar