Lirik Nabila Maharani - Sadar Diri

Posting Komentar

 cen aku sing kleru nggugu omonganmu

aku tak sing ngalah, wes ora betah

yen tak terus teruske, aku mung loro dewe

cukup semene, tak bubarke


cen bener kandaku, cen leres pikirku

tekamu mung ngelarani atiku

ra bakal tak baleni, opo meneh dadi siji

cukup reti ben gusti sing mbiji


sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

cukup semene, ra tak teruske


sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

bolan baleni dolanan ati

aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

rasah nggetuni, dinggo sadar diri


cen bener kandaku, cen leres pikirku

tekamu mung ngelarani atiku

ra bakal tak getuni, opo meneh dadi siji

cukup reti ben gusti sing mbiji


sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

cukup semene, ra tak teruske


sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

bolan baleni dolanan ati

aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

rasah nggetuni, dinggo sadar diri


sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

bolan baleni dolanan ati

aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

rasah nggetuni, dinggo sadar diri


sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

bolan baleni dolanan ati

aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

rasah nggetuni, dinggo sadar diri

rasah nggetuni, dinggo sadar diri

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar