Lirik Luluk Darara - Lebu

Posting Komentar

 koyo lebu keterak angin miber semembur

ketebluk ono ring pelatarane atin riko

dung gelem gancang puputono, gancang puputono

kadung sing gelem gancang sapuen makne miber


gedigi isun yo mulo gedigi

paran anane

sing duwe paran, paran sun sing duwe

sun pasrah baen


umpomo isun sing keanggep riko

sun wes nerimo

tapi kelendio riko tetep ono

nong njero ati


koyo lebu keterak angin miber semembur

ketebluk ono ring pelatarane atin riko

dung gelem gancang puputono, gancang puputono

kadung sing gelem gancang sapuen makne miber


gedigi isun yo mulo gedigi, paran anane

sing duwe paran, paran sun sing duwe, sun pasrah baen

umpomo isun sing keanggep riko, sun wes nerimo

kelendi kelendio riko tetep ono, nong njero ati


koyo lebu keterak angin miber semembur

ketebluk ono ring pelatarane atin riko

dung gelem gancang puputono, gancang puputono

kadung sing gelem gancang sapuen makne miber

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar