Lirik Esa Risty - Yowes Modaro

Posting Komentar

rino ing wayah wengi

aku eling kowe sek mbiyen ngancani

susah seneng dilakoni bebarengan

tanpo terpikirkan akhire bubaran


atiku loro njobo nerone ambyar

nyawang sliramu andang nduwe gandengan

iki ati udu bahan nggo dolanan

aku trimo ngalah mugo kowe bungah


mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe

kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane

waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo

yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro


opo kowe ora ngrumangsani

aku merjuangke esuk awan wengi

golek rejeki tak nggo ndandani

basan kowe dadi lali sek ngancani


sepurane ningmas, aku ninggal lungo

aku sadar aku wes ngelarani

aku yo pengen bahagia

jujur kesel mlarat urip rekoso


mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe

kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane

waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo

yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro


sadaro, ojo sak penake dewe

kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane

waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo

yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar