Lirik Esa Risty - Ora Iso Lali

Posting Komentar

 Gusti kulo nyuwun paringono

ati jembar, jembar ko segoro

mergo tresno marai sengsoro

ati ikhlas kudu nrimo lan legowo


lintang ing wengi ngelingke ati iki

kowe sing paling tak tresnani

tapi sayangku ora mbok hargai


senajan loro ati iki wes nrimo

mergo aku sing kudu rumongso

aku ora mbok karepno


yen sayang koe aku salah

cobo tak lalekne sesandingaku ro koe

lungo, pancen wes kudu lungo


Gusti kulo nyuwun paringono

ati jembar, jembar ko segoro

mergo tresno marai sengsoro

ati ikhlas kudu nrimo lan legowo


senajan loro ati iki wes nrimo

mergo aku sing kudu rumongso

aku ora mbok karepno


yen sayang koe aku salah

cobo tak lalekne sesandingaku ro koe

lungo, pancen wes kudu lungo


Gusti kulo nyuwun paringono

ati jembar, jembar ko segoro

mergo tresno marai sengsoro

ati ikhlas kudu nrimo lan legowo


kabeh cen raiso dilalekke

tapi carane mung siji, ngikhlaske

mugo ndang cepet oleh gantine

mergo takdir jodo wes ono garise


Gusti kulo nyuwun paringono

ati jembar, jembar ko segoro

mergo tresno marai sengsoro

ati ikhlas kudu nrimo lan legowo


mergo tresno marai sengsoro

ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar