Lirik Derradru - Penting Bahagia

Posting Komentar

 Lirik Lagu Penting Bahagia

aku uwis iso nompo

koe rabi ro wong liyo

rasah mbok pikirke aku

sing penting koe bahagia


tresno ra kudu nduweni

cukup tak simpen neng ati

sing penting koe bahagia

aku gampang mbuh suk kapan


mbiyen koe tau ono neng atiku

gawe seneng saben dinoku

nanging embuh kenang opo

kowe malah milih wong liyo

sing dadi pendampingmu


udan tangis seko ati loro tenan

wektu koe ngajak bubaran

nanging kudu tak trimo

yen pancen iki dalane aku ro koe


aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo

rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia

tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati

sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan


udan tangis seko ati loro tenan

wektu koe ngajak bubaran

nanging kudu tak trimo

yen pancen iki dalane aku ro koe


aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo

rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia

tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati

sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan


aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo

rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia

tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati

sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

Dinda Megasari
Penulis dan Penyanyi

Related Posts

Posting Komentar